Datek Løfteteknikk har levert GH gantrykran til Contiga

DATEK LØFTETEKNIKK HAR LEVERT GH GANTRYKRAN TIL CONTIGA.

Kranen skal brukes for håndtering av betongelementer ved hovedfabrikken i Moss.

Kranen ble montert og overlevert sommeren 2018. Over 150 meter med kjøreskinner ble også skiftet ut i dette prosjektet.

Kapasiteten er på 2 x 16T og spennet er på 37,5m. Kranen har svingbar løpekatt.

Datek Løfteteknikk AS leverer produkter og tjenester innen kran- og løfteteknik, har agenturet for GH Cranes & Components, en av verdens største kranprodusenter.

I tillegg til salg og serviceavtaler kan vi tilby kurs og utleie.

Året 1979 var oppstarten til dagens konsept for vårt firma. På den tiden så var utstyr for å sikre kraner fra havari og overlast i stadig utvikling og vi så muligheten av å bli importør for slike produkter i Norge. SNP som produkt ble etter hvert synonymt med elektronisk overlastutstyr for mobil og havnekraner og var en desidert markedsleder i Norge.

Med tiden utviklet produktspekteret seg og i 1983 var vi blant de første i Norge som startet med industriell radiostyring her til lands Til nå har vi levert over 15.000 anlegg av produktet Teleradio og DATEK og det er ikke mange plasser i Norge som ikke er representert med disse produktene.

En stadig voksende kundegruppe ønsket et bredere produktspekter og vi startet etter hvert med veieceller, løftemagneter, antikollisjon, dynamometer og annet utstyr som skulle bedre sikkerheten på kraner.

Med gode samarbeidspartnere og produsenter så er DATEK LØFTETEKNIKK AS et naturlig valg når sikkerhet og produktløsninger gjelder.

Se original lenke.

Datek Løfteteknikk har levert GH gantrykran til ContigaDatek Løfteteknikk har levert GH gantrykran til Contiga